Kompetanse

Visuell Refleksjon kombinerer kunst- og mediepedagogikk med visualiserings- og veiledningsmetodikk, og foredler innovativ intuisjon med mindful bildero som arbeidsro.

Derfor foretrekker vi tilnærminger på visuelle premisser. Hva med utviklende bildeforløp for indre arbeid, personlig visualisering for nye karrieremuligheter, eller bildespråk som metaspråk for ditt intuitive forsprang?

Vi er for filmkunnskap, læring fra film, video som pedagogisk redskap, bruk av videoanalyse for å styrke praksis og veiledningsbasert videoobservasjon for fornyelse på tvers av fagspråk og bransjegrenser.

Men hvorfor husker vi rom og bilder bedre enn ord og tall? Bildero i bildeforbrukets tidsalder eller reflektert synsinfp uansett visningsflate? Mindful bildero for indre arbeidsro i personlig vekst eller bildekraft som innovasjonskraft i forbedringsarbeid?

Vi foredler visuell tenkning og nytenkning for praktisk innovasjonsarbeid: La oss hjelpe deg, skoler og bedrifter med visualisering for fornyelse. 

Velg mellom kursing, coaching eller videocoaching: Vi har sans for bildekraft som hjernekraft, bildespråk som hjertespråk og bildekraft som metakraft.

Kompetanse

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?