Mer om oss

Mitt navn er Marek Wielgosz, daglig leder og visuell didaktiker. Vi tilbyr visualisering for bilder som forklarer, utfordrer, forløser og fornyer. 

Vår bruk av aktive bildemetoder skaper dynamikk for interaksjon som kreativ forutsetning for visuell refleksjon. Kvalitet i visuell kommunikasjon, uansett indre -, pedagogisk - eller innovasjonsarbeid, ber om foredling av visuell tenkning.

Vårt blikk for bildekommunikasjon, mellom visuell refleksjon og reflektert visualisering, stimulerer andre til å finne eller selv skape bilder som er tydelige i sin relevans.

Vi utnytter visuell refleksjon for bedre visuell didaktikkforståelse. Et lærings- og kulturbevisst bildesyn, herunder utviklingsorientert bildeforståelse, er vårt fundament for tilpasset visualisering via dynamisk posisjonering for veiledning i indre -, pedagogisk - og innovasjonsarbeid:

visuell-refleksjon.no

Kursing, coaching, videocoaching, foredrag, seminarer og utviklingsprosjekter for nyttig bilde- og symbolbruk i indre arbeid og pedagogisk arbeid. Vi foredler og videreutvikler oppdragsgiverens visuelle didaktikk- og metodeutvikling.

reflektert-visualisering.no

Vi hjelper deg, skoler og bedrifter med pynt, dekor, foliering av læremidler, profilering via gatebukker, plakater, skilt, bannere og veggvideor som fasadekommunikasjon i storformat.

ubekymret-visualisering.no

Vi støtter deg, gründere, lærende organisasjoner via bildespråk som metaspråk, foredler mesterlig mestringslidenskap via metanoia. Å utvide nevroplastisitet, mellom din åpne intuisjon og organisasjonens analytiske kapasitet, gir metaintelligente bilder fremfor glansbilder: Hjelp til mindfulnessbasert tilnærming til fornyelse - eller til å omsette bildekraft til produktiv innovasjonskraft.

Mer om oss

 

 

 

 

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?