blekk

blekk

19.04.2018

Hva vil du at din symbolikk skal være en påminnelse om? Hva kan best uttrykke det innerste av deg selv? Hvilken kroppsdel vil du pynte med blekk? Spiller fargen en avgjørende rolle rent fargepsykologisk? Skal noen hedres på en bestemt eller bare anonym måte? Vi utformer ditt identitetsdesign. Din tatovering bør gi deg energi.

Nå tilbyr vi våre kunder et energispråk via et egnet designspråk. Alt som har betydning for deg bør håndteres med et tilpasset særspråk, en helt personlig signatur som gir deg styrke.

Eller hva med en lasergravering i en selvvalgt krystallform

Lyst på en unik gravering av et motiv i krystall? Har du et kjært bilde av ditt nøkkelminne? Har du annen symbolikk som fortjener særpregsbevaring?

Hva er ditt beste bilde i bunken, når du blar deg igjennom tiår med bildeminner? Finner du noen motiver fra kjemikalienes og filmrullenes storhetstid? Hvilket bilde fra bloggsfærens digitale delingskultur, er «mest deg selv»?

Ditt unike symbolspråk kan gjøres enda mer permanent. La oss skape et fotografisk minnesmerke over ditt mest personlige motiv, for så å gravere det inn i en ønsket krystallform. Å velge ut et fotografi fra ditt «skrytealbum», bildebrikke eller digitale bildebank, som et nøkkelminne, for å få det inn i krystall eller lyssatt glassflate, blir også som et livsvalg å regne: Ditt valg av motiv vil utfordre deg i valgsituasjonen, fordi det kan knyttes til din identitet, eller et dypere definisjonsøyeblikk i ditt liv.

Du kan selvfølgelig selv tegne et bilde, eventuelt be oss om å hjelpe frem ditt motiv via design. Uansett, du velger et bilde og en passende krystallfrom, så prosjekterer vi ditt 2D motiv til en 3D gravering, bare bildekvaliteten er upåklagelig. Spesialbestilte krystaller er dyrt sammenliknet med serieproduksjon. Og en stor krystallkule er en dyr krystallform blant flere andre som er mye billigere.

MW, identitetsdesigner, mentor i personlig symbolikk og ekspert i gravering i krystall.

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?